Thursday May 23, 2024

Werknemers

161440557_xl_normal_none

Arbeidsongevallenverzekering

Je bent wettelijk verplicht om een arbeidsongevallenverzekering voor je medewerkers en voor elke verenigingswerker (sport/cultuur) af te sluiten. Bij DVV kies je voor extra troeven.

Meer info
116531701_xl_normal_none

Groepsverzekering

Wil je je medewerkers extra motiveren op een fiscaal voordelige manier? De groepsverzekering Employees Pension & Care voorziet een extra pensioen en financiële bescherming. De oplossing voor KMO's vanaf drie medewerkers!

Meer info
ARTIKELS OVER WERKNEMERS

Voor de eerste keer iemand aanwerven of een interne politiek voor talent retentie uitwerken? Info nodig over flexi-jobs? Werp een blik op onze artikels!

Flexi-job: een oplossing voor de vakantie?

Je hebt extra personeel nodig voor enkele weken of dagen? Dan zijn flexi-jobs misschien iets voor je onderneming. Lees er meer over.

Lees meer
Hoe werknemers behouden?

Goede medewerkers aantrekken is één ding, ze aan boord houden is een andere zaak. Ontdek waarin topwerkgevers zich onderscheiden en hoe je je medewerker het best beloont.

Lees meer
Jobstudenten aanwerven: alles wat je moet weten

Jobstudenten aanwerven is interessant voor vakanties of drukke periodes. Maar wie kan er als jobstudent werken en onder welke voorwaarden? Je vragen beantwoord.

Lees meer
Back to Top
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?