Friday Jun 21, 2024

Package Dierenarts

PACKAGE DIERENARTS

banner ba medische

Als dierenarts ben je dagelijks bezig met het redden van knuffelige staarten en schattige neuzen. Maar laten we eerlijk zijn, zelfs de dapperste dierenarts kan wel wat extra bescherming gebruiken! Daar komen onze verzekeringen om de hoek kijken. Of het nu gaat om het beschermen van jezelf tegen onverwachte kosten, het zorgen voor de veiligheid van je team, of het beschermen van je praktijk tegen allerlei mogelijke narigheid, wij hebben je gedekt. Dus terwijl jij je hart en ziel inzet voor onze geliefde viervoeters, zorgen wij ervoor dat jouw praktijk veilig en beschermd blijft tegen alle ups en downs van het dierenartsenleven!

Waarom intekenen op het verzekeringspackage ProPack?

EEN ALLES-IN-ÉÉN PACKAGE VOOR JE PROFESSIONELE VERZEKERINGEN

Om het beheer gemakkelijker te maken, hebben we ProPack Shops & Services ontwikkeld, een op maat gemaakt verzekeringspakket speciaal voor kleinhandelaars en dienstverleners. De inhoud van de verzekeringen is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw sector, dierenarts.
Schade aan medisch apparatuur van je praktijk na een inbraak? De  waarborg diefstal in je brandverzekering vergoedt de schade.

Een verkeerde behandeling tijdens het verlenen van veterinaire zorg aan een dier? Hiertegen beschermt de beroepsaansprakelijkheid je!
Bij KMO-Verzekeringen weten we dat ieder persoon uniek is. Daarom zijn onze verzekeringspackages geen standaardproducten. Je kiest alleen de verzekeringen die je echt nodig hebt.
Korting

We laten onze gewaardeerde klanten graag profiteren van extra voordelen. Met het ProPack ontvang je een toenemende korting naarmate je meer verzekeringen toevoegt. Bovendien ontvang je nog eens een extra korting van 5% op de meeste producten.

Verzekeringen

Speciaal ontworpen voor dierenartsen, vereenvoudigt DVV ProPack Shops & Services het beheer van je administratie. Volledig aanpasbaar, je selecteert simpelweg de verzekeringen die voor jou van belang zijn.

Flexibel

Je pakket groeit mee met jouw behoeften. Als je een nieuwe verzekering nodig hebt, voeg je deze eenvoudig toe aan je pakket.


Als dierenarts loop je risico’s maar je kunt deze voorkomen, beperken en indien nodig afdekken met de juiste verzekeringen. Maak hieronder een vrijblijvende afspraak om samen deze risico's te analyseren.


Loading...

VERZEKERINGEN DIERENARTS

ba MEDISCHE EN PARAMEDISCHE

Elke zelfstandige in de medische sector moet zijn of haar beroeps-aansprakelijkheid dekken. Bij KMO-verzekeringen verzekeren we je verdediging in dezelfde polis.

Start hier je aanvraag
ARBEIDSONGEVALLEN

Onderschrijf je een arbeidsongevallenverzekering in je ProPack? Je personeel is gedekt voor alle professionele verplaatsingen. Automatisch en zonder meerprijs.

Start hier je aanvraag
AUTOVERZEKERING

Je hebt natuurlijk je auto nodig om naar je werk te gaan of voor afspraken met klanten of leverancier. Daarom is het mogelijk je autoverzekering mee te nemen in uw ProPack.

Start hier je aanvraag
BRANDVERZEKERING

Cocoon Pro beschermt je gebouw, je materiaal en je goederen bij een onvoorziene gebeurtenis. Kies tussen meerdere opties voor optimale bescherming.

Start hier je aanvraag
BEDRIJFSSCHADE

De verzekering Bedrijfsschade garandeert u inkomsten in de periode waarin uw activiteit stilvalt of vertraagt. Tijdens de gekozen periode ontvangt u een vergoeding.

Start hier je aanvraag
CYBERRISK

50% van alle ondernemingen werd al slachtoffer van cybercriminaliteit (Cijfers: Unizo en UCM). Reken dan op ondersteuning via onze
DIGI COVER.

Start hier je aanvraag
IPT/VAPZ/GEWAARBORD INKOMEN

Je bedrijf bouwt je een aanvullend pensioen en krijgt belastingvoordeel, omdat de premies een beroepskost zijn. Een IPT is de ideale aanvulling op je VAPZ. 

Start hier je aanvraag
RECHTSBIJSTAND

Een rechtsbijstandverzekering kan u helpen bij verschillende juridische kwesties met betrekking tot uw onderneming. KMO-verzekeringen zorgt voor een volledige dekking.

Start hier je aanvraag
Back to Top
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?