Tuesday Jul 23, 2024

Package Diensten

Hoe optimaliseer ik mijn pensioen als zelfstandige

PACKAGE DIENSTEN

Waarom intekenen op het verzekeringspackage ProPack?

EEN ALLES-IN-ÉÉN PACKAGE VOOR JE PROFESSIONELE VERZEKERINGEN

Om het beheer te vereenvoudigen, ontwikkelden we ProPack Shops & Services, een professioneel verzekeringspackage speciaal voor kleinhandelaars en dienstenleveranciers. De inhoud van de verzekeringen is aangepast aan de behoeften van je sector, bijvoorbeeld:
- Een storm beschadigt de rolluiken van je winkel of beschadigt je lichtreclame? De brandverzekering vergoedt de schade.
- Je levert een defect product? Dankzij de BA Onderneming ben je verzekerd.
Bij KMO-Verzekeringen weten we dat ieder persoon uniek is. Daarom zijn onze verzekeringspackages geen standaardproducten. Je kiest alleen de verzekeringen die je echt nodig hebt.
Korting

We belonen graag onze goede klanten. Dankzij het ProPack stijgt je korting naarmate je meer verzekeringen toevoegt. Bovendien krijg je op de meeste producten nog eens 5% korting extra.

Verzekeringen

Specifiek ontwikkeld voor de groothandelsector, maakt DVV ProPack Shops & Services het beheer van je administratie makkelijker. Volledig moduleerbaar, je kiest de verzekeringen die je nodig hebt.

Flexibel

Je package evolueert zoals jij dat wenst. Als je een nieuwe verzekering nodig hebt, voeg je die eenvoudig aan je package toe.


Als groothandel loopt je risico’s maar je kunt deze voorkomen, beperken en indien nodig afdekken met de juiste verzekeringen. Maak hieronder een vrijblijvende afspraak om samen deze risico's te analyseren.


Loading...

VERZEKERINGEN DIENSTEN

ba onderneming

Elke zelfstandige moet zijn of haar burgerlijke aansprakelijkheid dekken. Bij KMO-verzekeringen verzekeren we je verdediging en die van je medewerkers in dezelfde polis.

Start hier je aanvraag
ARBEIDSONGEVALLEN

Onderschrijf je een arbeidsongevallenverzekering in je ProPack? Je personeel is gedekt voor alle professionele verplaatsingen. Automatisch en zonder meerprijs.

Start hier je aanvraag
AUTOVERZEKERING

Je hebt natuurlijk je auto nodig om naar je werk te gaan of voor afspraken met klanten of leverancier. Daarom is het mogelijk je autoverzekering mee te nemen in uw ProPack.

Start hier je aanvraag
BRANDVERZEKERING

Cocoon Pro beschermt je gebouw, je materiaal en je goederen bij een onvoorziene gebeurtenis. Kies tussen meerdere opties voor optimale bescherming.

Start hier je aanvraag
BEDRIJFSSCHADE

De verzekering Bedrijfsschade garandeert u inkomsten in de periode waarin uw activiteit stilvalt of vertraagt. Tijdens de gekozen periode ontvangt u een vergoeding.

Start hier je aanvraag
CYBERRISK

50% van alle ondernemingen werd al slachtoffer van cybercriminaliteit (Cijfers: Unizo en UCM). Reken dan op ondersteuning via onze
DIGI COVER.

Start hier je aanvraag
@RTRONIC

Je computers en software zijn noodzakelijk voor je activiteit. Bescherm ze met onze @rtronic, de uitgebreide dekking voor al je elektronica.

Start hier je aanvraag
RECHTSBIJSTAND

Een rechtsbijstandverzekering kan u helpen bij verschillende juridische kwesties met betrekking tot uw onderneming. KMO-verzekeringen zorgt voor een volledige dekking.

Start hier je aanvraag
IPT/VAPZ/GEWAARBORD INKOMEN

Je bedrijf bouwt je een aanvullend pensioen en krijgt belastingvoordeel, omdat de premies een beroepskost zijn. Een IPT is de ideale aanvulling op je VAPZ. 

Start hier je aanvraag
Back to Top
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?