Sunday Apr 21, 2024

Mobiliteit

Business Car

Business Car

DVV heeft altijd de geschikte autoverzekering voor professioneel gebruik. Je volledige wagenpark is gedekt (wagen, lichte vrachtwagen) en je kiest je bescherming op maat.

Start je aanvraag
209015914_xl_normal_none

Assistance Business

Heb je een ongeval, pech met je voertuig of werd het gestolen? Je krijgt ook een vervangwagen gedurende maximaal zeven opeenvolgende dagen als je voertuig niet meer kan rijden na pech of een ongeval in België.

Start je aanvraag
41317814_m_normal_none

Bestuurdersverzekering

Met de verplichte BA-verzekering zijn de passagiers van het voertuig verzekerd, maar de bestuurder niet. Daarom raden wij aan de bestuurdersverzekering mee op te nemen in je autoverzekering.

Start je aanvraag
fleet

Vloten

Een Vlootverzekering laat toe dat we voor het volledige wagenpark gunstvoorwaarden kunnen bedingen. Elk voertuig kan genieten van dezelfde voordelige voorwaarden.

Start je aanvraag
transportverzekering

Transportverzekering

Het risico dat uw goederen beschadigd of verloren raken tijdens het transport is groter dan u denkt. Speel daarom op zeker met een sluitende transportverzekering.

Start je aanvraag
ARTIKELS OVER MOBILITEIT

Info nodig over bedrijfsvoertuigen? Elektrisch of hybride voertuig? KMO-Verzekeringen is er om het je uit te leggen!

Een laadpaal voor elektrische wagens installeren in je bedrijf

Bij een elektrische auto heb je een laadpaal nodig. Steeds meer bedrijven installeren er één. Maar is het veilig? En waar zet je de laadpaal? 

Lees meer
Elektrische lichte vracht bedrijfswagen: voor-en nadelen

Gemiddeld legt een lichte bedrijfswagen maar 17.000 km per jaar af. Ideaal dus om een elektrische auto te kiezen! Maar is het echt interessant? 

Lees meer
Elektrische bedrijfswagen of (plug-in) hybride? 

Welke belastingvoordelen en financiële gevolgen? Vanaf juli 2023 zijn er minder fiscale voordelen voor niet 100% emissievrije bedrijfswagens. 

Lees meer
Welke impact zal COVID-19 hebben op de mobiliteit?

Het coronavirus heeft onze verplaatsingsgewoonten veranderd. Wat wordt de trend op lange termijn? En wat zullen de gevolgen zijn voor de mobiliteit en de bedrijfswagen? Lees er hier meer over.

Lees meer
Q&A OVER MOBILITEIT

Heb je vragen over professionele verzekeringen en mobiliteit? Laat het ons weten!

Is schade aan belettering en/of binneninrichting gedekt?

Ingeval van eigen schade (full omnium) kan het uiteraard gebeuren dat er schade is aan de belettering en/of aan de binneninrichting van je lichte vracht. Let wel, dit is NIET automatisch mee verzekerd in je autoverzekering. Is er een tegenpartij betrokken en ben je in recht, dan is er uiteraard geen probleem. We verhalen dit bij de tegenpartij. Ben je in fout dan moet dit als een apart verzekerd kapitaal opgenomen worden in je Mobility Pro. De vergoeding hiervoor is in eerste risico*.

* Eerste risico: Die houdt in dat de verzekeraar de schade tot een bepaald bedrag vergoedt zonder de mogelijkheid zich te beroepen op een eventuele ‘onderverzekering’.

Back to Top
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?