Friday Jun 21, 2024

Gebouwen en materiaal

216761330_xl_normal_none

Brandverzekering Cocoon Pro

Cocoon Pro beschermt je gebouw, je inboedel en je goederen bij een onvoorziene gebeurtenis. Kies tussen meerdere opties op maat van je bedrijf voor optimale bescherming.

Start je aanvraag
Big excavator on new construction site, in the background the blue sky and sun

Machinebreuk

Een machine die kapot gaat kan je activiteit in gevaar brengen. Met de verzekering Machinebreuk kies je voor een uitgebreide dekking voor je machinepark.

Meer info
artronic

@rtronic

Je computers en software zijn noodzakelijk voor je activiteit. Bescherm ze met @rtronic, de uitgebreide dekking voor al je elektronica.


Meer info
ARTIKELS OVER GEBOUWEN EN MATERIAAL

Hulp nodig over hoe een preventieplan uitwerken en een voorraad beheren? Volg de gids en lees onze tips!

Zonnepanelen installeren voor je bedrijf.

Moet je een preventieplan voor je onderneming opmaken? Maar waar te beginnen? Hier zijn enkele tips om je te helpen. Lees meer.

Lees meer
Hoe begin je met een preventieplan?

Als gevolg van de lockdown hebben heel wat kmo's geopteerd voor telewerk of hebben zij een leveringsdienst in het leven geroepen. Wat zijn de risico's en de impact van die digitalisering op je verzekeringen? 

Lees meer
Hoe verlaag je de energiefactuur van je bedrijf?

Energie is een belangrijke kostenpost. Neem enkele eenvoudige maatregelen om te besparen in je bedrijfsgebouwen. Lees onze tips.

Lees meer
Je voorraadbeheer optimaliseren

Je voorraden evolueren het hele jaar door en het beheer ervan is belangrijk, zeker tijdens deze eindejaarsperiode. Kom te weten waarom en lees onze tips voor een beter voorraadbeheer.

Lees meer
Q&A OVER GEBOUWEN EN MATERIAAL

Heb je vragen over professionele verzekeringen of je brandverzekering? Laat het ons weten!

Is (storm)schade aan mijn lichtreclame of reclamepaneel gedekt?

Reclamepanelen en uithangborden zijn verzekerd tegen schade van storm, hagel, sneeuw- en ijsdruk, waarbij onze tussenkomst beperkt is tot 3.000 EUR. Onder de optie glasbreuk verzekeren we het breken of barsten van ruiten en aanverwante materialen van lichtreclames en reclamepanelen, enkel indien ze permanent aan het gebouw bevestigd zijn en onze tussenkomst blijft beperkt tot 2.500 EUR.

Back to Top
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?