Friday Jun 21, 2024

De brandverzekering op maat van je bedrijf: Cocoon Pro

cocoonpro

De brandverzekering op maat van je bedrijf

Wat dekt deze brandverzekering voor mijn bedrijf?


- Je gebouw en de bijgebouwen, met inbegrip van je laadstations, zonnepanelen en opslagbatterijen
- Je (privé)-inboedel, apparatuur en goederen (ook gedekt tot 15.000 euro gedurende het transport binnen de EU)

Een onvoorziene gebeurtenis?

Reken op Cocoon Pro om je bedrijf te beschermen. Geniet zowel als eigenaar en als huurder van sterke basiswaarborgen.

Bij brand
Bij brandschade en schroeischade aan gebouwen en machines reken je op Cocoon Pro. Kosten voor de detectie van een gaslek en de herstelling ervan zijn inbegrepen in de waarborgen.

Bij waterschade en insijpelen van regenwater
Een lek in de waterleiding kan rampzalige gevolgen hebben: je gebouwen staan compleet onder. Ook dan is DVV er om je financieel bij te staan. Als je beroep moet doen op een lekdetectiefirma, neem dan eerst contact op met onze bijstand en dan vergoeden wij ook die kosten.

Bij storm, hagel en sneeuwdruk
Deze natuurelementen kunnen een verwoestende werking hebben. Via de polis Cocoon Pro vergoedt DVV de schade. Ook aan je privéwoning (indien op hetzelfde adres) en de bijbehorende tuinmeubelen tot €2.500.

Bij glasbreuk
Cocoon Pro omvat een glasbreukgarantie. Wij dekken ook schade aan lichtreclames, sanitair en beeldschermen, tot € 2.500.

Bij natuurrampen
Stortregens zorgen vaak voor overlopende riolen, ondergelopen straten én gebouwen. Loopt je voorraad of je materiaal schade op, dan is DVV er om je schadeloos te stellen.

Bij schade door je gebouw
Met de BA Gebouw vergoeden we lichamelijke en materiële schade veroorzaakt aan derden.

Loading...


Uitsluitingen en beperkingen

Cocoon Pro is een “alle risico’s behalve”-verzekering. Dit betekent dat alles gedekt is behalve de uitsluitingen die duidelijk in het verzekeringscontract vermeld zijn, zoals onder andere: schade door een opzettelijke fout, schade aan professionele serres of aan vervallen gebouwen, schade veroorzaakt door chemische of bijtende producten, en schade door normaal gebruik van een goed of door een gebrek aan onderhoud.

Goed om te weten

De brand- en diefstalverzekering Cocoon Pro sluit je af voor 1 jaar. Op de jaarlijkse vervaldag wordt je contract telkens stilzwijgend verlengd voor 1 jaar. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Raadpleeg de verzekeringsvoorwaarden (franchises, gedekte goederen, limieten van de dekking, algemene voorwaarden enz.) op vraag bij je KMO-specialist of raadpleeg:

- de algemene voorwaarden
- het informatiedocument over het verzekeringsproduct (IPID)
- de commerciële brochure

Het is belangrijk deze documenten door te nemen voordat je een contract ondertekent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures en op de teksten op www.dvv.be.

Onze dienst voor klachtenbeheer en de ombudsman zijn er om je te helpen. Hoe een klacht indienen.

Cocoon Pro is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE98 7995 5012 5293, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

Back to Top
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?