Friday Jun 21, 2024

Assistance Business

kmo business car

Bijstand voertuig


Heb je een ongeval, pech met je voertuig of werd het gestolen? Wij staan in België, en in alle landen die op je internationale motorrijtuigenverzekeringskaart vermeld zijn, 24/7 voor je klaar. Je krijgt ook een vervangwagen gedurende maximaal zeven opeenvolgende dagen als je voertuig niet meer kan rijden na pech of een ongeval in België.

Voor het buitenland zijn inbegrepen:


- Opzoeken en opsturen auto-onderdelen.
- Repatriëring van het voertuig indien de herstelling meer dan drie dagen duurt.
- Vervangend voertuig of een mobiliteitsvergoeding.

Mogelijke uitbreidingen om je bijstand voertuig aan te vullen:

Assistance Business
Je kan rekenen op een aangepast vervangvoertuig van categorie D of een bestelwagen.

Assistance Premium
Dankzij deze uitbreiding kan je gedurende maximaal vijftien dagen (in plaats van de maximale zeven dagen van basisbijstand voertuig) gebruik maken van een vervangwagen.Start je aanvraag!

Met de autoverzekering Mobility Pro ben je altijd gerust op weg. De formule is geknipt voor je eigen wagen als zelfstandige ondernemer, maar evengoed voor je volledige bedrijfswagenpark: voertuigen, minibussen en bestelwagens. Start hier je aanvraag...

Gegevens hoofdbestuurder
enkel invullen indien verschillend
enkel invullen indien verschillend
enkel invullen indien verschillend
enkel invullen indien verschillend
enkel invullen indien verschillend
enkel invullen indien verschillend

Business Assistance:
- Je kan rekenen op een aangepast vervangvoertuig van categorie D of een bestelwagen.
- Dankzij deze uitbreiding kan je gedurende maximaal vijftien dagen (in plaats van de maximale zeven dagen van basisbijstand voertuig) gebruik maken van een vervangwagen.
Indien ja, graag verduidelijking bij opmerkingen


Uitsluitingen en beperkingen

- Omnium: ongevallen die veroorzaakt worden door een kennelijk gebrek aan onderhoud of door een technische tekortkoming aan het voertuig zijn niet gedekt.
- Diefstal: de schade is niet verzekerd als het voertuig niet correct werd vergrendeld.
- Glasbreuk: bepantserde en dubbele ruiten zijn niet gedekt.
- De bestuurder neemt deel aan een niet-toegelaten snelheids-, regelmatigheids- of behendigheidsrit of –wedstrijd.
- De Full Omniumverzekering zal niet tussenkomen voor je lichamelijke schade en ook niet voor de lichamelijke en materiële schade van de tegenpartij. Voor je lichamelijke schade als bestuurder heb je de verzekering Lichamelijke Ongevallen in het Verkeer nodig.

Goed om te weten

De autoverzekering Mobility Pro sluit je af voor 1 jaar. Op de jaarlijkse vervaldag wordt je contract telkens stilzwijgend verlengd voor 1 jaar. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht.

Raadpleeg de voorwaarden van de verzekering (het eigen risico, de gedekte goederen, de limieten van de dekking enz.) bij je KMO-expert of hieronder:
- de algemene voorwaarden
- de commerciële fiche
- het informatiedocument over het verzekeringsproduct (IPID)

Het is belangrijk deze documenten door te nemen voordat je een contract ondertekent. De bijzondere en algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures en op de teksten op www.dvv.be.

De bijstand in het kader van deze polis/ van deze verzekering wordt door onze partner Europ Assistance georganiseerd. In het kader van je bijstandsaanvraag zullen je persoonsgegevens verwerkt worden conform de richtlijnen opgenomen in hun privacyverklaring.

Mobility Pro is een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE70 0689 0667 8225, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

Back to Top
Open chat
Hulp nodig?
Hallo 👋
Hoe kunnen we je helpen?